مراقبت های بالینی :
فوریت های پزشکی :
سلامت :
زندگی سالم:
اعتبار بخشی بیمارستان :
دانش پرستاری :
در حال بارگزاری
تازه وارد هستید؟
برای تکمیل عملیات خود ثبت نام کنید
برای عضویت در سایت شماره همراه خود را وارد نمایید تا رمز عبور برای شما ارسال شود.
فراموشی رمز عبور
نمک و دوری از آن
دلیل اینکه به غذاهایمان نمک می زنیم این است که به طعم شور عادت کرده ایم. کنار گذاشتن به یکباره نمک کار دشواری است. سعی کنید در طول زمان با کم کردن مقدار مصرف نمک، به تدریج به طعم کم نمک عادت کنید. در ادامه توصیه هایی را بیان می کنیم که می تواند برای کم کردن مصرف نمک مفید باشد.